Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται ενσωματωμένη υπηρεσία game streaming στα Windows 10

Κατά τη διάρκεια του σημερινού Windows 10 Event, η Microsoft ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη άνοιξη θα διαθέσει δωρεάν το Creators Update. Μεταξύ άλλων, το συγκεκριμένο update θα ενσωματώσει τη δυνατότητα για Game Streaming στα Windows 10, με τις ευλογίες της τεχνογνωσίας της Beam Interactive. Η συγκεκριμένη λειτουργία αναμένεται να κάνει το streaming των PC games αρκετά απλούστερο, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα αλληλεπίδρασης μεταξύ των viewers μέσω πλήκτρων με ελάχιστο lag, πάλι μέσω τεχνολογίας που έχει αναπτύξει η Beam Interactive. Τέλος, το εν λόγω πρόγραμμα θα συνεργάζεται και με την υπηρεσία Xbox Live που τρέχει στα Windows, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει άτομα στην friend list αλλά και followers ότι πραγματοποιείτε κάποιο stream. Όχι και άσχημα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*