Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται η αποκάλυψη του πρώτου smartphone με εύκαμπτη οθόνη από τη Samsung

*
Ύστερα από αναφορές για εργασίες της Huawei στο δικό της πρώτο smartphone με εύκαμπτο monitor, η Samsung δείχνει έτοιμη να προλάβει να ανακοινώσει πρώτη το δικό της κινητό με αναδιπλούμενη οθόνη. Στο πλαίσιο συνέντευξης του DJ Koh, CEO του mobile division της Samsung, στο IFA electronics show του Βερολίνου δήλωσε πως πλησιάζει η ώρα για την εταιρεία να αποκαλύψει το project που περιμένει το κοινό της. Ο ίδιος δεν έδωσε πληροφορίες για το πως θα λειτουργεί το εν λόγω κινητό, παρά μόνο σχολίασε πως η διαδικασία ανάπτυξης του είναι περίπλοκη. Παρόλα αυτά, σημείωσε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η σχετική ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του Samsung Developer Conference (7 και 8 Νοεμβρίου 2018). Εκτός αυτού, εξέφρασε την επιθυμία της εταιρείας να κυκλοφορήσει high-spec smartphones σε προσιτές τιμές για το νεανικό κοινό– “millennials”. Δε μένει παρά να αναμένουμε τις αποκαλύψειςς της εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*