Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και στην Ελλάδα το Apple Pay

*
Πριν λίγες μέρες η Apple ανακοίνωσε τη νέα της πιστωτική κάρτα με όνομα Apple Card και τώρα μαθαίνουμε οτι η υπηρεσία Apple Pay θα γίνει διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Λέγεται πως η χώρα μας, μαζί με τις Αυστρία, Εσθονία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία και Σλοβενία, προετοιμάζονται για το σχετικό λανσάρισμα. Εφόσον τα παραπάνω γίνουν πραγματικότητα, θα πρόκειται για μια σημαντική διευκόλυνση για τους κατόχους iPhone και Apple Watch, μιας και για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική για να πραγματοποιήσουν πληρωμές μέσω της συσκευής τους σε καταστήματα λιανικής. Προϋπόθεση για την υιοθέτηση της υπηρεσίας από τις ελληνικές τράπεζες είναι η διεκπεραίωση μιας σειράς διαδικασιών που έχουν να κάνουν με το λεγόμενο tokenization. Δεν αποκλείεται λοιπόν, ακόμα και μέσα στο 2019, να μπορέσετε να δηλώσετε χρήστες Apple Pay.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*