Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και στην Ευρώπη η σειρά Redmi Note 11

*
Πριν λίγες ημέρες υπήρχαν δημοσιεύματα ότι η Redmi θα κυκλοφορούσε και στην Ευρώπη τη σειρά Redmi Note 11, με τιμή εκκίνησης €250. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο από πλευράς της εταιρείας, η Xiaomi της οποίας είναι θυγατρική, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε ότι θα πραγματοποιήσει ένα event στις 26 Ιανουαρίου 2022, που θα σηματοδοτήσει την πρεμιέρα του Note 11 στην Ευρώπη. series in Europe. Ναι μεν δεν αναφέρεται η περιοχή, όμως δεν μπορεί να πρόκειται για κάποια άλλη εκτός της Ευρώπης, καθώς η συσκευή είναι ήδη διαθέσιμη σε πολλές άλλες περιοχές, όπως η Κίνα και η Ινδία.

Επιπλέον δεν αναφέρεται πόσα smartphones θα λανσάρει στην Ευρώπη η Xiaomi, όμως δημοσίευμα της ιστοσελίδας GSMArena υποστηρίζει ότι πρόκειται για τουλάχιστον δύο. Ένα από αυτά θα είναι το Redmi Note 11 4G, που είναι εφοδιασμένο με Helio G88 SoC, οθόνη 6,5" 90Hz FullHD+ LCD, λειτουργικό MIUI 12.5 που βασίζεται στο Android 11, τριπλή camera 50MP, 8MP selfie camera, στερεοφωνικά ηχεία, αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος στο πλάι και μπαταρία 5.000 mAh που φορτίζει στα 18W.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*