Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται νέο 5G BlackBerry smartphone

*
Μια εταιρεία startup με το όνομα OnwardMobility υπόσχεται να αναστήσει το BlackBerry brand, μέσω μιας νέας συσκευής Android με physical QWERTY keyboard και υποστήριξη 5G, που θα κυκλοφορήσει το 2021. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, ο σχεδιασμός του keyboard θα αντικατοπτρίζει της αξίες του brand όσον αφορά την εμπειρία πληκτρολόγησης και εισαγωγής δεδομένων.

Έτσι θα δίνεται έμφαση στο ότι θα μπορεί κάποιος να ασχοληθεί με θέματα της δουλειάς του, ενώ βρίσκεται καθ' οδόν ή γενικά εκτός γραφείου. Ακόμα φαίνεται πως η συσκευή δεν θα είναι flagship, αλλά θα ανήκει στη μεσαία κατηγορία smartphones, καθως η OnwardMobility θέλει να χτυπήσει τον ανταγωνισμό προσφέροντας μια λύση προσιτή για τον περισσότερο κόσμο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*