Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται νέο χειριστήριο για το Microsoft Flight Simulator απο τη Thrustmaster

*
Έπειτα απο το επιτυχημένο λανσάρισμα του Microsoft Flight Simulator σε PC, Xbox Series X και Xbox Series S, έρχεται ένα νέο χειριστήριο απο τη Thrustmaster, αποκλειστικά για χρήση με το παιχνίδι. Η γνωστή εκδότρια περιφερειακών ανακοίνωσε πως το χειριστήριο θα ονομάζεται TCA Yoke Boeing Edition και αποτελεί πιστή αντιγραφή του πιλοτηρίου του Boeing 787. Οι προπαραγγελίες για το προϊόν θα ξεκινήσουν στις 9 Δεκεμβρίου. Το TCA Yoke Boeing Edition θα κυκλοφορήσει στις 23 Δεκεμβρίου.

Το νέο περιφερειακό θα έχει στα πλήκτρα του τα σύμβολα του χειριστηρίου Xbox, και 3,5mm audio jack. Επιπλέον, το πακέτο θα έχει ως συνοδευτικό αξεσουάρ έναν μοχλό για επιτάχυνση/ επιβράδυνση του αεροσκάφους σας. Το TCA Yoke Boeing Edition θα υποστηρίζει σύνδεση και δεύτερου μοχλού επιτάχυνσης/ επιβράδυνσης, για την απόλυτη προσομοίωση οποιουδήποτε αεροσκάφους στο Microsoft Flight Simulator. Με το δεύτερο αξεσουάρ θα έχετε απόλυτο έλεγχο σε οποιονδήποτε απο τους 4 κινητήρες του αεροσκάφους αυτόνομα.



Το νέο πιλοτήριο της Thrustmaster θα κοστίζει $499,99. Σε αυτή την τιμή, θα λάβετε το τιμόνι, έναν μοχλό επιτάχυνσης/επιβράδυνσης, και ένα βραχίονα στήριξης για το μοχλό. Θα έχετε την επιλογή να αγοράσετε μόνο το τιμόνι, χωρίς το μοχλό στα $399,99. To τιμόνι απο μόνο του, διαθέτει sliders για το χειρισμό της ταχύτητας του αεροσκάφους. Ο μοχλός ελέγχου ταχύτητας θα πωλείται ξεχωριστά με κόστος $149,99.


Product shot of the TCA Pack Boeing Edition yoke and throttle 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*