Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στην Ευρώπη με Huawei Mobile Services η Honor V30 Series

*
Μπορεί το Honor V30 Pro να είναι εξαιρετικό τηλέφωνο, αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει εκτός Κίνας. Κάτι τέτοιο όμως θα αλλάξει. Σύμφωνα με ιστοσελίδες του εξωτερικού, η Huawei θα ξεκινήσει τις προσπάθειες κυκλοφορίας σημαντικών συσκευών του ομίλου χωρίς τα Google Mobile Services, αλλά με τα Huawei Mobile Services με την Honor V30 Series που έρχεται και στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, οι συσκευές θα αρχίσουν να εμφανίζονται από την επόμενη εβδομάδα και θα προσφέρουν υπηρεσίες όπως Huawei ID, Huawei Mobile Cloud, Huawei AppGallery, Huawei Video, Huawei Themes, Huawei ScreenMagazine και Huawei Browser. Για να δούμε αν αρχίζει να μπαίνει σε σειρά το πράγμα μετά τα όσα έχουν ζήσει Huawei και Honor με το εμπάργκο της κυβέρνησης Τραμπ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*