Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στο iOS πλήρης έκδοση του Photoshop

*
Η κυκλοφορία του iOS 11 της Apple τον περασμένο χρόνο σηματοδότησε τη μετατροπή του iPad σε μια συσκευή με όλες τις δυνατότητες ενός PC, όμως μια σειρά από βασικές εφαρμογές δεν ήταν ακόμα έτοιμες για μια τέτοια μετάβαση. Μια από αυτές ήταν το Photoshop, που σύμφωνα με ρεπορταζ του Bloomberg, η Adobe υποσχέθηκε ότι θα κυκλοφορήσει την πλήρη έκδοσή της στο iPad, μέσα στο 2019. Για την ώρα, η Adobe προσφέρει διάφορες εφαρμογές επεξεργασίας εικόνων για iOS, περιλαμβνομένου του Photoshop Express. Εννοείται όμως ότι καμία από αυτές δεν διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν οι αντίστοιχες εφαρμογές για PC και Mac, κάτι που έχει παραχωρήσει χώρο σε ανταγωνιστές όπως το Affinity Photo. Ακόμα, το Bloomberg χαρακτηρίζει την απόφαση της Adobe να κυκλοφορήσει σε iOS το πλήρες Photoshop ως στρατηγικής σημασίας, σημασντική όχι μόνο για όσους ασχολούνται με τη φωτογραφία ως χόμπι, αλλά και για επαγγελματίες του χώρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*