Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Asus VivοStick

Το VivoStick αποτελεί την απάντηση της Asus στο Compute Stick της Intel θέλοντας να φέρει ένα κανονικό PC σε μέγεθός USB stick. Είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή Intel Cherry Trail, 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου, 2 θύρες USB, είσοδο για ακουστικά, Bluetooth 4.0, 802.11n Wi-Fi, έχει βάρος 70 γραμμάρια και διαστάσεις 138 x 34 x 15mm. Απλά το τοποθετείτε σε οποιαδήποτε τηλεόραση διαθέτει είσοδο USB και εφόσον εκείνη τη στιγμή διαθέτετε ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, έχετε την ευκαιρία να δουλέψετε σε ένα PC που "τρέχει" Windows 10. Η τιμή του αναμένεται στα $129, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • OSjohnFP7
    • Τέλειο είναι πραγματικά και σε ενδιαφέρουσα τιμή.Απλά μία διόρθωση...από το βίντεο είδα ότι το stick αυτό συνδέεται με hdmi και όχι με usb που γράφεται στο άρθρο.

*