Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Raspberry Pi 4 Model B με 2GB RAM και τιμή κάτω από 40 ευρώ (video)

*
Η Raspberry Pi γιορτάζει τα 8 χρόνια παρουσίας της στην αγορά και ανακοίνωσε μια νέα έκδοση για το Raspberry Pi 4, το Raspberry Pi 4 Model B με 2GB RAM και τιμή στα 35 δολάρια. Μέχρι σήμερα, υπολογίζεται ότι έχουν πουληθεί πάνω από 30 εκατομμύρια συσκευές της εταιρείας και η νέα πρόταση έχει να κάνει με το πιο πρόσφατο μοντέλο που κυκλοφόρησε το 2019. Η αρχική έκδοση είχε 4GB RAM και κοστίζει κοντά στα 60 ευρώ, ωστόσο πλέον είναι διαθέσιμη και η φθηνότερη, αφού θα πωλείται κοντά στα 39,50 ευρώ. Συγκρίνοντας τώρα αυτό το μοντέλο με το αρχικό, η Raspberry Pi σημειώνει ότι έχει οκταπλάσια μνήμη, δεκαπλάσιο I/O bandwidth, dual band ασύρματη δικτύωση ενώ προσφέρει 4πλάσια ανάλυση και στην οθόνη. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*