Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το πρώτο Mi Store στην Ελλάδα

*
H InfoQuest ανακοίνωσε τα εγκαίνια του πρώτου Mi Store στην Ελλάδα. Όπως είναι προφανές, μιλάμε για ένα κατάστημα λιανικής που θα προσφέρει όλη τη γκάμα προϊόντων της γνωστής εταιρείας και θα δίνει σε όλους τους επισκέπτες τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με νέα προϊόντα. Το πρώτο ελληνικό Mi Store βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Golden Hall και θα παρουσιάσει στις 28 Σεπτεμβρίου από τις 19.00 το απόγευμα όλα τα νέα μοντέλα της Xiaomi, ενώ μεγάλος πρωταγωνιστής θα είναι το νέο Mi 6. Για τρεις μέρες θα υπάρχει σχετικός εορτασμός, ενώ στο πλαίσιο των εγκαινίων θα υπάρξουν και πολλά happenings, μουσική και διαγωνισμοί με πολλά δώρα, μεταξύ των οποίων και τρία Mi 6.



Στο κατάστημα, οι επισκέπτες θα μπορούν αν βρουν όλα τα νέα smartphones, περιφερειακά και gadgets, αλλά και αξεσουάρ και έξυπνες συσκευές. Μπορείτε να βρείτε το πρώτο ελληνικό Mi Store στον πρώτο όροφο του Golden Hall στο Μαρούσι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*