Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται υποστήριξη DVR για το PS5 στην Ιαπωνία

*
Η Sony ανακοίνωσε πως το PS5 θα αποκτήσει μέσα στη χρονιά και λειτουργία DVR, τουλάχιστον για την αγορά της Ιαπωνίας. Μάλιστα, θα λειτουργεί με τα ειδικά tuners της Nasne και όλη η διαδικασία θα ολοκληρώνεται μέσω μιας εφαρμογής που θα έχει την ονομασία Torne. Το Torne ήταν αρχικά ένα TV tuner add-on που κυκλοφόρησε το 2010 για το PS3 και επέτρεψε την αποθήκευση τηλεοπτικού προγράμματος στην κονσόλα και μετά τη μεταφορά του σε ένα PSP ή ένα PS Vita. Στη συνέχεια ακολούθησε και η Nasne με τη δική της πρόταση που επέτρεπε το playback ακόμη και σε κινητά τηλέφωνα. Τα Nasne σταμάτησαν το 2019 και η ιαπωνική εταιρεία Buffalo ανακοίνωσε πλέον πως θα τα συνεχίσει, με τις νέα συσκευές να έχουν το δικό της brand name. Το νέο TV tuner θυμίζει το PS3 και θα προσφέρει 2TB αποθηκευτικού χώρου στο εσωτερικό του, καθώς και επέκταση μέχρι 6TB σε εξωτερικό δίσκο/drive. Η τιμή του θα κινηθεί στα 29.800yen (περί τα 270 δολάρια).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*