Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται foldables από Google, Oppo και Xiaomi

*
Τη φήμη του Δεκεμβρίου που ήθελε Google, Oppo και Xiaomi να βρίσκονται κοντά στην κυκλοφορία foldable κινητών τηλεφώνων έρχεται να επιβεβαιώσει τρόπον τινά η αναφορά της ιστοσελίδας TheElec. Το κορεάτικο μέσο τεχνολογικής ειδησεογραφίας αναφέρει πως ο κοινός παρανομαστής πίσω από τα εγχειρήματα των τριών αυτών εταιριών δεν είναι άλλος από την Samsung. Η κατασκευάστρια εταιρία φέρεται λοιπόν να βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη και την παραγωγή των οθονών που θα εξοπλίσουν τις εν λόγω συσκευές.

Αναλυτικά, η Oppo φημολογείται πως θα παρουσιάσει μία clamshell τύπου αναδιπλούμενη συσκευή η οποία θα ανοίγει από κάτω προς τα πάνω, ενώ μια δεύτερη οθόνη (4:3) μεγέθους 1,5–2 ιντσών θα βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά αυτής. Τη δημιουργία του πρωτοτύπου είχαν αναλάβει οι Samsung, BOE και Visionox, ενώ την παραγωγή κατ’ αποκλειστικότητα η πρώτη.


Από την άλλη, η Xiaomi αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά ένα foldable κινητό τηλέφωνο στα πρότυπα των Samsung Fold και Huawei Mate X2, μεγέθους εσωτερικής οθόνης 8,02 ιντσών και εξωτερικής 6,38 ιντσών. Παρότι και εδώ το πρωτότυπο ανήκει στην Visionox, την παραγωγή έχουν πάρει συνεργατικά οι Samsung και CSOT. Στο βιογραφικό μάλιστα της δεύτερης βρίσκεται το γνωστό Razr της Motorola.

Τέλος, για το επερχόμενο αναδιπλούμενο της Google δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες πέραν του ότι η Samsung έχει αναλάβει την ανάπτυξη, το panel θα είναι τύπου OLED και αναμένεται να μην ξεπερνά σε μέγεθος τις 7,6 ίντσες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*