Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτοιμη να αποκαλύψει το πρώτο all-display κινητό η Vivo

*
Η Vivo έχει ξεκινήσει να μοιράζει προσκλήσεις για ένα event στο οποίο φαίνεται πως είναι έτοιμη να αποκαλύψει επισήμως το πρώτο all-display κινητό, του οποίου το concept κέρδισε τις εντυπώσεις τον περασμένο Φεβρουάριο. Μιλάμε φυσικά για το Apex concept phone, το οποίο διαθέτει pop-up εμπρόσθια κάμερα (βγαίνει από το πάνω μέρος του κινητού), οθόνη που καλύπτει ολόκληρο το μπροστινό του μέρος – κάτι που η Vivo αποκαλεί την παγκοσμίως καλύτερη screen-to-body αναλογία, καθώς και τεχνολογία αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων από την ίδια την οθόνη, από την μέση και κάτω! Σύμφωνα με την πρόσκληση της vivo προς τον τύπο, το event “συνεχίζει το όραμα της Vivo σχετικά με το Apex FullView Concept Smartphone” καθώς συνοδεύεται από μια σύντομη ματιά σ’ αυτό που η ίδια αποκαλεί το επίσημο smartphone του παγκοσμίου κυπέλλου της Fifa για το 2018. Δεν μένει παρά να περιμένουμε μέχρι και τις 12 Ιουνίου για να γνωρίζουμε περισσότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*