Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτοιμο για κυκλοφορία το Samsung Galaxy Fold

*
Το Samsung Galaxy Fold έχει περάσει από 40 κύματα για να βγει στην αγορά, όμως φαίνεται πως η κατασκευάστρια εταιρεία τελείωσε με τις αλλαγές που ήθελε να κάνει και είναι πλέον έτοιμο για κυκλοφορία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, η κορεατική εταιρεία έχει ολοκληρώσει όλες τις αλλαγές σε επίπεδο σχεδιασμού και είναι πλέον έτοιμη να προσφέρει τη συσκευή στους καταναλωτές. Μάλιστα, ενίσχυσε έτσι την προστασία της οθόνης που είναι πλέον αδύνατον να αφαιρεθεί από ανθρώπινο χέρι.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το Galaxy Fold δεν θα εμφανιστεί στο Unpacked event που ανακοινώθηκε για τον Αύγουστο. Μένει πλέον να μάθουμε τα τελικά σχέδια της Samsung για το πρώτο της foldable smartphone.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*