Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όσο περιμένουμε τα Galaxy S10, η Huawei ξεκίνησε τα teasers για το Huawei P30 Pro

*
Μπορεί η αγορά της τεχνολογίας να κινείται αυτές τις μέρες γύρω από την αποκάλυψη των Samsung Galaxy S10, όμως η Huawei ξεκίνησε ήδη τα teasers για το Huawei P30 και το Huawei P30 Pro. Μάλιστα, το πρώτο από τα σύντομα videos που δημοσιεύει επίσημα αναφέρεται στην κάμερά του που δείχνει να είναι εξαιρετική. Με κεντρικό μήνυμα το “Rewrite The Rules”, η γνωστή εταιρεία ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών και σε συνεργασία (για άλλη μια φορά με τη Leica) θα προσφέρει μια συσκευή που θα καταφέρνει να εντυπωσιάζει και σε επίπεδο λήψεων. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα γνωρίζουμε πως η οθόνη των νέων τηλεφώνων της εταιρείας θα έχει waterdrop notch, ενώ η φημολογία αναφέρει 3 και 4 κάμερες (στο φθηνό και ακριβό μοντέλο, αντίστοιχα). Η ειδική εκδήλωση αποκάλυψης των Huawei P30 και Huawei P30 θα λάβει χώρα στις 26 Μαρτίου στο Παρίσι. Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στο πρώτο teaser.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*