Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αδιάβροχη η νέα σειρά Galaxy A smartphones της Samsung

*
Μετά το “εκρηκτικό’’ 2016, η Samsung κάνει ποδαρικό στο νέο έτος με πιο σταθερά βήματα, για να αποφευχθούν τα παραπατήματα του παρελθόντος. Τα δύο νέα μοντέλα της σειράς Galaxy A, A5 και Α3, θα περιλαμβάνουν καλύτερες κάμερες, μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και πολλά ακόμα. Πιο συγκεκριμένα, το Galaxy A5 θα έρχεται με οθόνη στις 5.2 ίντσες, 16 MP οπίσθια κάμερα, 3GB RAM, οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 1.9 GHz και μπαταρία στα 3,000mAh. Για το Α3, η οθόνη του θα είναι στις 4.7 ίντσες, 13 MP οπίσθια κάμερα, 2 GB RAM και μπαταρία στα 2,350mAh. Να τονίσουμε πως και οι δύο συσκευές υποστηρίζουν USB-C, microSD και είναι αδιάβροχες, αλλά θα σας συνιστούσαμε να μην ξεχαστείτε κατά τη διάρκεια των βουτιών σας με μια εξ αυτών πάνω σας. Στα των τιμών, που είναι και το βασικό της υπόθεσης, το A3 θα κοστίζει 329 ευρώ, ενώ το Α5 γύρω στα 429 ευρώ.



Επί του παρόντος είναι άγνωστο το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσουν τα νέα μοντέλα, αλλά οι προπαραγγελίες φαίνεται πως θα ξεκινήσουν στις 20 Ιανουαρίου, για αυτό μείνετε συντονισμένοι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Kostasmav
    • 430 Ευρώ για το A5, ένα καθαρά midrange τηλέφωνο με τυπικά χαρακτηριστικά, μόνο και μόνο επειδή είναι νέο μοντέλο, όταν μπορείς να βρεις (μέσω Skroutz) το S7 που είναι ναυαρχίδα, καινούριο με 449 - 450 ευρώ; Θα τρελλαθούμε;;; Αυτές οι τιμολογιακές πολιτικές της Samsung, απλά με ξεπερνούν !!!!!!!!!!!!!!!!!

*