Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε και η Computex 2020 λόγω κορονοϊού

*
Η Computex 2020 είναι άλλο ένα event που ακυρώνεται μέσα στη χρονιά λόγω του κορονοϊού. Οι διοργανωτές είχαν ανακοινώσει αρχικά τη μεταφορά της εκδήλωσης από τον Ιούνιο στα τέλη Σεπτεμβρίου, ωστόσο παρά το γεγονός ότι στην Ταϊβάν ο αριθμός των κρουσμάτων έχει μειωθεί αρκετά, το event δεν θα διεξαχθεί φέτος. Ο βασικότερος λόγος αυτής της απόφασης έχει να κάνει με το γεγονός ότι ακόμη υπάρχουν περιορισμοί στους ταξιδιώτες που μπορούν να φτάσουν στην πόλη και ως εκ τούτου είναι λογικές οι δυσκολίες για όσους θέλουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Πλέον και η Computex κοιτάει προς το μέλλον, με την ανακοίνωση για την Computex 2021 να έχει γίνει για τις 1-5 Ιουνίου της επόμενης χρονιάς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*