Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε το MWC 2020

*
Τελικά ο κορονοϊός χτύπησε για τα καλά το MWC 2020. Με τις εταιρεία να ανακοινώνουν η μία μετά την άλλη την απόφαση να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους, η GSMA, ο οργανισμός που έχει την ευθύνη για το event, ακύρωσε το MWC 2020 λόγω της ανησυχίας που υπάρχει με το ξέσπασμα του κορονοϊού. Το show επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, από 24 έως και 27 Φεβρουαρίου.

Πέρσι, περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι βρέθηκαν στο MWC. Οι περισσότεροι είτε προέρχονταν από την Κίνα, είτε εργάζονταν για κινεζικές εταιρείες. Μετά την αποχώρηση των Amazon, LG, Sony, NVIDIA, Nokia, HDM αλλά και την απόφαση της Samsung να ελλατώσει την παρουσία της, η απόφαση της GSMA μοιάζει απόλυτως λογική.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*