Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε το launch event της Huawei P40 Series στο Παρίσι, λόγω του κορονοϊού

*
Η λίστα των tech/gaming events που ακυρώνονται λόγω του κορονοϊού μεγαλώνει και αυτή τη φορά θύμα είναι η Huawei και η εκδήλωση που είχε προγραμματίσει στο Παρίσι για την αποκάλυψη της Huawei P40 Series. Λόγω αυτής της εξέλιξης, αντί για συνέντευξη Τύπου, θα γίνει ένα online event αποκάλυψης, όπου και θα μάθουμε όλες τις πληροφορίες για τη νέα σειρά συσκευών της κινεζικής εταιρείας. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν το Huawei P40, το Huawei P40 Pro και το Huawei P40 Pro Premium Edition. Ο βασικός αισθητήρας στο Huawei P40 Pro θα είναι ένας 52MP Sony IMX700 Hexadeca Bayern, ενώ θα υπάρχει ακόμη ένας 40MP SonyΙΜΧ650 ultra-wide. Στο Huawei P40 Pro θα υπάρχουν ακόμη 2 zoom cameras: μία periscope με 10MP optical zoom και ένας φακός telephoto.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*