Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακόμα ένα τρίμηνο με πτώση εσόδων προβλέπει η Samsung

*
Η Samsung προειδοποίησε τους επενδυτές της πως είναι πιθανή μια ακόμα πτώση εσόδων στο δεύτερο τρίμηνο του 2019. Η εταιρεία προβλέπει μια πτώση 56% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2018. Η εταιρεία λέγεται πως ζήτησε αποζημίωση από την Apple ύστερα από την αποτυχία του να ανταποκριθούν στις προσδοκίες της οι παραγγελίες των OLED displays, όμως η αναφορά αυτή παραμένη ανεπιβεβαίωτη.

Μέχρι στιγμής η Samsung δεν έχει εξηγήσει που οφείλεται αυτή η πτώση, όμως οι επιδόσεις της στην αγορά έπεσαν στις αρχές του έτους λόγω μείωσης πωλήσεων των memory chips της. Φαίνεται πως η εταιρεία περνάει δύσκολο καλοκαίρι λόγω των παραπάνω, τη στιγμή που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy Note 10, ενώ δεν έχει ορίσει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Samsung Galaxy Fold.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*