Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακόμα μεγαλύτερο 21:9 curved gaming monitor από την Asus

*
H Asus παρουσίασε το ROG Swift PG35VG, ένα monitor 35 ιντσών ειδικό για gamers. Το νέο monitor έχει panel Quantum Dot LCD, υποστηρίζει ανάλυση 3440x1440 pixels, υποστηρίζει HDR και refresh rate στα 200MHz. To Ultra-wide monitor της εταιρείας έχει aspect ratio 21:9, ενώ υποστηρίζει επίσης και το G-Sync της Nvidia. To συγκεκριμένο μοντέλο είναι το καλύτερο, μέχρι στιγμής, της εταιρείας, ενώ εάν δεν είστε gamer εξακολουθεί να αποτελεί μια ιδανική επιλογή, καθώς φανταστείτε πόσο βολικό θα είναι όταν εργάζεστε για παράδειγμα στο Excel. Επί του παρόντος αυτές είναι οι πληροφορίες που έχουμε για το νέο monitor της εταιρείας και ελπίζουμε στο μέλλον να μάθουμε περισσότερα σχετικά με την τιμή και την ημερομηνία διάθεσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*