Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακόμα πιο μικρό το HP EliteBook x360

*
Η HP ανανέωσε τη σειρά Η/Υ Elite και ανάμεσα στα highlights βρίσκεται το EliteBook x360, που έχει υποστεί ορισμένες ενδιαφέρουσες αλλαγές. Ναι μεν εκ πρώτης όψης το νέο μοντέλο δείχνει σχεδόν όμοιο με τον προκάτοχό του, όμως η HP υποστηρίζει ότι καταλαμβάνει 10% μικρότερη επιφάνεια και τα bezels γύρω από την οθόνη είναι πιο λεπτά. Όμως το μεγαλύτερη βήμα είναι η προσθήκη LTE, χωρίς να ξεκαθαρίζεται αν το εν λόγω feature θα περιλαμβάνεται στο βασικό πακέτο. Ακόμα, η συσκευή προσφέρεται με anti-glare screen coating και η webcam της έχει αναβαθμιστεί στα 1080p. Αλλαγές υπάρχουν και στη γραφίδα της HP, που πωλείται ξεχωριστά. Επίσης, το μοντέλο είναι περισσότερο ευαίσθητο στην πίεση, φορτίζει μέσω USB-C, υπάρχει δυνατότητα ειδοποίησης οταν η γραφίδα βρίσκεται εκτός εμβέλειας και στο πλάι του υπάρχουν μαγνήτες. Εκτός από τα παραπάνω, η HP λανσάρισε μια νέα φορητή οθόνη που συνδέεται με το EliteBook x360 μέσω θύρας USB-C. Το μέγεθός της είναι 14'' και η ανάλυσή της 1080p. Θα διαθέτει foldable cover όπως το iPad και θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο με τιμή $219.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*