Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αλλαγές και βελτιωμένη λειτουργία πλοήγησης στο Huawei App Gallery

*
H Huawei προχωράει σε αλλαγές και ανασχεδιασμό στο App Gallery της για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία των χρηστών. Η κινεζική εταιρεία σημείωσε πως πρόσθεσε ένα νέο tab με την ονομασία “Featured”, όπου οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν νέες εφαρμογές. Σε αυτό, προσφέρονται πληροφορίες και φωτογραφίες για τις λειτουργίες των εν λόγω apps, έτσι ώστε οι χρήστες να καταλάβουν πως δουλεύουν και να αντιληφθούν αν όντως θα τους είναι χρήσιμες. Ένα ακόμη νέο tab είναι το “Campaign”, όπου εκεί θα βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι προωθητικές ενέργειες που «τρέχουν» ανά πάσα χρονική στιγμή. Το Huawei App Gallery μετράει πλέον πάνω από 500 εκ. χρήστες κάθε μήνα και η ανοδική πορεία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*