Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανάκληση laptops από την HP

*
Ούτε το 2017 έκλεισε καλά για την HP, ούτε το 2018 ανέτειλε με αισιοδοξία. Από τη μια το σκάνδαλο με το keylogger σε πολλά μοντέλα φορητών της εταιρείας, από την άλλη το πρόγραμμα αντικατάστασης προβληματικών μπαταριών, που λόγω υπερθέρμανσης μπορεί να πάρουν φωτιά. Το θέμα εντοπίζεται σε μοντέλα Pavilion, HP11, x360 Envy, Probook αλλά και σε ορισμένα workstations της σειράς HP ZBook, με ημερομηνίες πώλησης από το Δεκέμβριο του 2015, έως και το Δεκέμβριο του 2017. Σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι προκλήθηκαν ακόμα και εγκαύματα πρώτου βαθμού στο χέρι ενός χρήστη. Αν τώρα θέλετε να ελέγξετε αν η μπαταρία του φορητού σας είναι προβληματική, δεν έχετε παρά να κατεβάσετε την εφαρμογή HP Battery Program Validation από το site της εταιρείας. Αν ανήκετε στην κατηγορία των άτυχων, το πρώτο που θα πρέπει να κάνετε είναι να θέσετε μπαταρία σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας, αφού πρώτα κατεβάσετε το σχετικό update για το bios της συσκευής σας. Στη συνέχεια, μέσω της HP θα καθοδηγηθείτε για το τι απαιτείται προκειμένου να λάβετε νέα μπαταρία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*