Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανάπτυξη για την αγορά των PC

*
Η αγορά των PC ταλανιζόταν τελευταία από μία ανησυχητική ύφεση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα περασμένα 6 χρόνια, στα οποία παρουσιάστηκε μία σταθερά σταδιακή πτώση των απεσταλμένων φορτίων. Αυτό οδήγησε την IDC να προβλέψει ότι στην περίοδο των Χριστουγέννων του 2017 η αγορά θα σημείωνε μία πτώση της τάξης του 1,7%, αντ'αυτού όμως υπήρξε μία άνοδος κατά 0,7%. Περνώντας στην μεγαλύτερη εικόνα, η κινητικότητα για όλο το 2017 υπολειπόταν ενός ποσοστού 0,2%, κάτι που θεωρείται σίγουρα καλύτερο από το αντίστοιχο 1,5% της προηγούμενης χρονιάς. Οι άνθρωποι στην IDC εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι τονίζοντας ότι παρόλο που η αγορά είναι ακόμα αδύναμη, παρουσιάζει κάποια σημάδια ανάκαμψης. Μεγάλος νικητής για την χρονιά που μας πέρασε, αναδεικνύεται η HP η οποία έχει το 34% του μεριδίου της αγοράς στην Αμερική. Ακολουθούν οι Lenovo και Dell, με την Apple να παραμένει τέταρτη, σημειώνοντας μία αύξηση της τάξης του 7,3% τους τελευταίους μήνες. Asus και Acer είναι ισότιμες στην πέμπτη θέση. Εν κατακλείδι, μετά την μεγαλύτερη πτώση στην ιστορία της αγοράς που παρουσιάστηκε το 2015 με ένα αποθαρρυντικό 8,3% , φαίνεται ότι αρχίζει και εξισορροπείται η κατάσταση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*