Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναβάλλεται επ' αόριστον το λανσάρισμα του Samsung Galaxy Fold

*
To Samsung Galaxy Fold ήταν έτοιμο για ένα ιστορικό λανσάρισμα, όμως τα προβλήματα που αποκαλύφθηκαν από τα πρώτα κιόλας reviews, ανάγκασαν την εταιρεία να το αναβάλλει. Μετά από τη λεπτομερή εξέταση των όποιων θεμάτων, η εταιρεία υποτίθεται πως θα ανακοίνωνε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως όλα συγκλίνουν στο οτι το λανσάρισμα της foldable συσκευής της έχει αναβληθεί επ' αόριστον. Η Samsung έχει ήδη στείλει emails σε όσους έχουν προπαραγγείλει το Galaxy Fold, σημειώνοντας οτι έχει σημειωθεί πρόοδος και τις επόμενες εβδομάδες θα δημοσιεύσει νέες πληροφορίες για την ημερομηνία αποστολής των smartphones. Στο τέλος του μήνα, οι προπαραγγελίες θα ακυρωθούν αυτομάτως, εκτός αν οι αγοραστές ζητήσουν κάτι διαφορετικό ή η εταιρεία κατορθώσει μέχρι τότε να αποστείλει το Galaxy Fold. Επιπλέον, όσοι έχουν προπαραγγείλει, έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν μέχρι την ημερομηνία αποστολής. Η Samsung θα προχωρήσει στη χρέωση των $1.980 μόνο κατόπιν ολοκλήρωσης μιας αποστολής και όχι νωρίτερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*