Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναθεώρηση προς τα πάνω για την τιμή της φορητής κονσόλας Playdate

*
Νέες πληροφορίες ήρθαν στη δημοσιότητα για το Playdate, τη νέα φορητή κονσόλα της Panic και μέσα σε αυτά είναι η αύξηση της τιμή της. Η εταιρεία σημείωσε πως το σύστημα που ετοιμάζει θα διατεθεί τελικά έναντι 179 δολαρίων και όχι έναντι 149, ωστόσο με κάποιες αλλαγές που να μπορούν να κάνουν αυτήν την απόφαση λιγότερο επώδυνη. Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια της πρώτης σεζόν αυξάνονται από τα 12 στα 24, ενώ και η εσωτερική μνήμη της κονσόλας δεν θα είναι τελικά 2GB, αλλά 4GB. Ακόμη, αποκαλύφθηκε πως στις 8 Ιουνίου αναμένονται ανακοινώσεις στο πλαίσιο του Playdate Update, μιας video παρουσίασης που θα μας προσφέρει νέα και ανακοινώσεις για το σύστημα. Η διάρκειά του θα είναι 15 λεπτά και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω του YouTube.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*