Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοίνωση ανανεωμένου Gold headset από την Sony

*
Η Sony ανακοίνωσε ακόμα ένα ασύρματο PlayStation headset το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα είναι ο διάδοχος του περσινού Platinum που εισήγαγε το 3D Audio. Το επερχόμενο μοντέλο θα είναι μια ανανεωμένη έκδοση του Gold headset με βασικό του χαρακτηριστικό τη συμβατότητα με το PlayStation VR. Βέβαια η ανανέωση δεν σταματάει εκεί αφού η “στέκα” η οποία ενώνει τα επανασχεδιασμένα ακουστικά, έχει δεχτεί και η ίδια την αντίστοιχη φροντίδα, ενώ έχουν προστεθεί και κρυφά μικρόφωνα με τεχνολογία εξάλειψης θορύβων. Εξίσου σημαντική είναι και η δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου 7.1 Virtual Surround κάτι το οποίο κάνει το απόλυτο κοντράστ με τον τύπο σύνδεσης του με το PlayStation VR. Το headset συνδέεται με το set εικονικής πραγματικότητας της Sony μέσω ενός καλωδίου mini jack(3.5mm), επειδή όμως δεν φέρει δική του προενίσχυση, ο ήχος που προκύπτει από την συνένωση των δύο αξεσουάρ είναι εντάσεως χαμηλότερης του κανονικού. Τα ανανεωμένα Gold headsets θα διατεθούν στην αγορά στα τέλη του μήνα και αρκετοί χρήστες δυσανασχετούν ήδη με τη δυσαναλογία τιμής/ ποιότητας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*