Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοίνωση για τα Chromebook 4 και Chromebook 4+ (video)

*
Τους διαδόχους του Chromebook 3 παρουσίασε η Samsung, με τις δύο νέες συσκευές να ονομάζονται (αναμενόμενα) Chromebook 4 και Chromebook 4+. Η πιο φθηνή εκδοχή των δύο, το Chromebook 4 έρχεται με οθόνη 11,6 ιντσών (με ανάλυση 1366x768 pixels), ενώ το Chromebook 4+ διαθέτει μικρότερα περιθώρια γύρω από την οθόνη του, με διαγώνιο 15,6 ίντσες και ανάλυση 1920x1080 pixels.



Και οι δύο συσκευές “φορούν” επεξεργαστή Celeron N4000, και μπορούν α εξοπλιστούν με ως και 64GB αποθηκευτικό χώρο και 6GB RAM. Διαθέτουν επίσης Gigabit Wi-Fi και Google Assistant, Google Play Store. Η τιμή του Chromebook 4 ξεκινά από τα 230 δολάρια και το Chromebook 4+ από τα 300. Είναι ήδη διαθέσιμα στο site της Samsung.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*