Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοίνωση και τιμή για το Daydream View της Google

Η Google παρουσίασε εχθές το πρώτο VR headset με υποστήριξη του Daydream VR platform και ονομάζεται Daydream View. Πρόκειται για ένα αρκετά λιτό headset που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες τις μελλοντικές συσκευές που υποστηρίζουν το Daydream VR. Η συσκευή είναι φτιαγμένη από ύφασμα και πλαστικό, κοστίζει 79 δολάρια και θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Ζυγίζει 220 γραμμάρια και κύριο μέλημά της είναι να μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα και γρήγορα το smartphone σας στη μπροστά μέρος μέσα σε δευτερόλεπτα, ακόμα και αν αυτό βρίσκεται μέσα σε προστατευτική θήκη. Μέσω NFC θα μπορεί να εκκινεί το απαραίτητο software τη στιγμή που τοποθετείτε το τηλέφωνο στην κατάλληλη υποδοχή, ενώ η εικόνα θα έρχεται στο κέντρο της οθόνης αυτόματα. 



Μαζί έρχεται και ένα πολύ μικρό controller με δύο clickable buttons, trackpad και volume control. Μπορεί να “διαβάσει” τη θέση σας στο χώρο και να ακολουθήσει με σχετική ακρίβεια την κίνηση του χεριού σας. Για την ώρα το Daydream View είναι συμβατό μόνο με τα Pixel και Pixel XL smartphones, αλλά αυτό σίγουρα θα αλλάξει στο μέλλον.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*