Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοίνωση της CaseLabs για χρεωκοπία και ρευστοποίηση της

*
Η αμερικανική εταιρία κατασκευής ποιοτικών PC cases, CaseLabs, ανακοίνωσε στα social media ότι θα κλείσει επ'αόριστον και δεν είναι σε θέση να ολοκληρώσει τις παραγγελίες που εκκρεμούν. Η φαινομενικά αναπάντεχη αυτή δήλωση οφείλεται, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους, στους δασμούς οι οποίοι αυξάνουν τις τιμές έως και 80%, ελέω των σχετικών ελλείψεων. Σαν να μην έφτανε αυτό, η εταιρία αντιμετώπιζε την αδυναμία αποπληρωμής μεγάλων λογαριασμών. Όλο αυτό το ντόμινο ατυχών συγκυριών συνέβαλε στην μείωση των περιθωρίων κέρδους της. Τον τελευταίο καιρό η κυβέρνηση των ΗΠΑ επιβάλλει αυξημένους δασμούς στις κινεζικές εισαγωγές αφού οι δύο χώρες βρίσκονται σε μία διαμάχη εμπορικών συμφερόντων, αναγκάζοντας πολλές εταιρίες να απολύσουν αρκετά άτομα ή ακόμα και να κλείσουν. Η CaseLabs διευκρίνισε ότι ενώ δεν θα μπορέσει να φέρει εις πέρας τις παραγγελίες που αφορούν PC cases, οι πελάτες που έχουν παραγγείλει οποιοδήποτε άλλο κομμάτι θα τα παραλάβουν κατά πάσα πιθανότητα κανονικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*