Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν Nintendo Switch και Pro Controller με θεματολογία από το Monster Hunter Rise

*
Το Monster Hunter Rise αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για Nintendo Switch στις 26 Μαρτίου 2020 και τώρα η εταιρεία προχώρησε σε δύο ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις. Η μία έχει να κάνει με το Nintendo Switch MONSTER HUNTER RISE Edition Bundle και η άλλη με το Nintendo Switch Pro Controller MONSTER HUNTER RISE Edition, που θα γίνουν διαθέσιμα την ίδια ημέρα με το λανσάρισμα του τίτλου της Capcom.

Στο Nintendo Switch MONSTER HUNTER RISE Edition, το dock κοσμείται από το Magnamalo, το πιο επιβλητικό τέρας του παιχνιδιού, ενώ σχέδια εμπνευσμένα από τον τίτλο υπάρχουν και στην επιφάνεια των Joy-Con controllers. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης έναν κωδικό για να κατεβάσετε το παιχνίδι από το eShop της κονσόλας, συν το Deluxe Kit DLC αλλά και περιεχόμενο bonus.








Το Deluxe Kit DLC προσφέρει τα εξής: Ένα "Kamurai" Hunter layered armor set, ένα "Shuriken Collar" Palamute layered armor piece, ένα"Fish Collar" Palico layered armor piece, Gestures (4 Jumps), ένα Samurai pose set, ένα Kabuki face paint και το "Izuchi Tail" hairstyle.

Το περιεχόμενο bonus αποτελείται από τα: Palamute Retriever Costume layered armor, Palico Forest Cat Costume layered armor και ένα Novice Talisman.



Το Nintendo Switch Pro Controller MONSTER HUNTER RISE Edition πωλείται χωριστά και φιλοξενεί επίσης το Magnamalo.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*