Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν επίσημα τα Meizu Pro 7 και Pro 7 Plus

*
Η Meizu ανακοίνωσε και επίσημα τις νέες τις ναυαρχίδες στον τομέα των Android smartphones. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τα Pro 7 και Pro 7 Plus, που βασικό τους χαρακτηριστικό είναι η δεύτερη οθόνη τύπου AMOLED, στο πίσω μέρος τους. Σύμφωνα με όσα έχουν παρουσιαστεί ως τώρα, η δεύτερη οθόνη θα χρησιμοποιείται για notifications, ειδοποιήσεις για τον καιρό, την ώρα, μουσική και πολλά άλλα. Επιπλέον, σε συνδυασμό με την πίσω κάμερα, θα χρησιμεύει για selfies.



Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Pro 7 θα διαθέτει οθόνη Super AMOLED 5,2 ιντσών με μέγιστη ανάλυση 1080p, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου και επεξεργαστή Helio P25. Στον αντίποδα, το Pro 7 διαθέτει QHD οθόνη 5,7 ιντσών, 6GB RAM, επεξεργαστή Helio P30 και επιλογή για 64GB ή 128GB αποθηκευτικού χώρου. Ακόμα, το Pro 7 έχει μπαταρία 3000mAh, ενώ αυτή του Pro 7 Plus είναι λίγο μεγαλύτερη, δηλαδή 3500mAh. Και οι δυο συσκευές υποστηρίζουν την τεχνολογία mCharge για ταχύτερη φόρτιση. Όσον αφορά τη λήψη φωτογραφιών η μπροστινή κάμερα των συσκευών έχει αισθητήρα 16 megapixel και η πίσω 12 megapixel. Το Meizu Pro 7 θα κοστίζει περίπου 430 δολάρια, ενώ το Pro 7 Plus περίπου 530 δολάρια. Το λανσάρισμα και των δύο θα πραγματοποιηθεί στην Κίνα στις 5 Αυγούστου και για την ώρα δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με την κυκλοφορία τους σε άλλες χώρες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*