Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν και έρχονται με ασύρματο USB-C dongle τα νέα Arctis 7 headsets της SteelSeries για next-gen κονσόλες

*
Η SteelSeries ανακοίνωσε δύο νέες εκδόσεις του ασύρματου gaming headset Arctis 7, που θα προλάβουν το λανσάρισμα των Xbox Series X, Xbox Series S και PlayStation 5. Πρόκειται για το Arctis 7X που έρχεται σε συνδυασμό πράσινου και μαύρου, για Xbox Series X και Xbox Series S, ενώ το Arctis 7P, είναι λεύκό και προορίζεται για χρήση με το PlayStation 5.

Η μπαταρία τους έχει διάρκεια ζωής 24 ώρες, διαθέτουν retractable boom microphone, ski goggle headband για άνεση κατά τη χρήση και φόρτίζουν μέσω θύρας Micro USB. Επιπλέον, έχουν ξεχωριστά dials για αυξομείωση της έντασης του ήχου και του voice chat, ενώ υπάρει και υποδοχή για σύνδεση μέσω καλωδίου 3,5mm. Η τιμή τους έχει οριστεί στα $149,99.


Ένα από τα χαρακτηριστικά των δύο αυτών headsets είναι το πολύ μικρό ασύρματο receiver που συνδέεται μέσω USB-C. Επίσης, κάθε headset περιλαμβάνει ένα καλώδιο USB-A male to USB-C female και έτσι είναι δυνατή η χρήση του όχι μόνο με κονσόλες αλλά και με μια σειρά άλλες συσκευές.

Το receiver που περιλαμβάνεται στη συσκευασία του Arctis 7X έχει έναν διακόπτη που χρησιμοποιεί το ασύρματο πρωτόκολο της Microsoft για το Xbox. Τέλος, τα recievers και των δύο headsets είναι συμβατά με PC, macOS, PlayStation, Nintendo Switch, και φορητές συσκευές που διαθέτουν USB-C.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*