Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα Logitech G915 Lightspeed Wireless και Logitech G815 Lightsync RGB Keyboards (videos)

*
Η Logitech ανακοίνωσε τα Logitech G915 Lightspeed Wireless και Logitech G815 Lightsync RGB Keyboards της με μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Και τα δύο νέα μοντέλα φέρουν τα low-profile GL Switches, RGB φωτισμό και υποστήριξη έως και 16.8 εκατομμυρίων χρωμάτων, καθώς και 5 programmable macro keys. Το G915 έχει το πλεονέκτημα της ασύρματης σύνδεσης μέσω ενός σχετικού dongle και της αντίστοιχης τεχνολογίας ασύρματης επικοινωνίας της Logitech για μηδενικές απώλειες και καθυστέρηση.



Τα νέα GL switches της Logitech είναι διαθέσιμα σε 3 εκδόσεις (linear, tactile και clicky) και έχουν το μισό ύψος από τα αντίστοιχα standard switches των μηχανικών πληκτρολογίων. Η Logitech σημειώνει ότι μπορούν να δώσουν τις σχετικές εντολές των πατημάτων 25% ταχύτερα, καθώς δεν απαιτείται να φτάσουν σε όλο το βάθος τους. Τα Logitech G915 Lightspeed Wireless και Logitech G815 Lightsync RGB Keyboards θα κυκλοφορήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες με τιμή στα $249,99 και $199,99 αντίστοιχα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*