Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα Samsung Galaxy Note 10+ και Samsung Galaxy Note 10

*
Για πρώτη φορά μετά από χρόνια η Samsung προσφέρει δύο επιλογές μεγέθους όσον αφορά την αγορά του επερχόμενου Note flagship. Από τη μία το Galaxy Note10+ διαθέτει οθόνη 6,8” από την άλλη το Galaxy Note 10 6,3''. To S Pen έρχεται με νέα χαρακτηριστικά που το κάνουν ακόμα πιο χρήσιμο. Πιο συγκεκριμένα διαθέτει επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως motion controller. Τα default gestures βοηθούν την πλοήγηση στο UI από απόσταση και ταυτόχρονα η Samsung προσφέρει το Air Actions SDK, οπότε οι developers μπορούν να επεκτείνουν τη χρήση τους.



Η οθόνη του Samsung Galaxy Note10 είναι τύπου Dynamic AMOLED στα 1080p+ (401ppi) και εκείνη του and Note10+ Dynamic AMOLED στα 1440p+ (498ppi). Και οι δύο υποστηρίζουν HDR10+ και Dynamic Tone Mapping. Επίσης διαθέτουν τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Ο βασικός αισθητήρας είναι στα 12MP, με optical image stabilization (OIS) και dual aperture (f/1.5 και f/2.4). Ακόμα υπάρχει telephoto camera με αισθητήρα 12MP sensor και OIS, συν μία 123° υπερ-ευρυγώνια κάμερα στα 16MP. Υπάρχει δυνατότητα καταγραφής video σε ανάλυση 4Κ και για όσους αρέσκονται σε τροποποιήσεις, μπορούν να κατεβάσουν μια δωρέαν έκδοση του Adobe Premier Rush.



Το Galaxy Note10+ έχει ακόμα αισθητήρα 3D ToF sensor, που χρησιμοποιείται από το 3D Scanner app για τη δημιουργία 3D μοντέλων από πραγματικά αντικείμενα (Μεγέθους 80 x 80 x 80cm).

Τα Galaxy Note10+ και Note10 θα έχουν 256GB αποθηκευτικού χώρου και επιλογές για εκδόσεις στα 512GB. Το Note10 έχει 8GB RAM στη standard έκδοση και 12GB στη 5G, μπαταρία χωρητικότητας 3.500mAh και φόρτιση στα 25W. Από την άλλη το Note10+ είναι εφοδισμένο με 12GB RAM και είναι το μόνο με υποδοχή για microSD που δέχεται κάρτες έως 1TB. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4.300mAh και υποστηρίζει Super Fast Charging στα 45W. Όμως θα στη συσκευασία υπάρχει φορτιστής στα 25W, οπότε αν θέλετε κάτι διαφορετικό θα πρέπει να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα. Η ασύρματη φόρτιση είναι standard και στις δύο συσκευές και ανάλογα την περιοχή έρχεται και το αντίστοιχο chipset, Exynos 9825 ή Snapdragon 855.



Και τα δύο μοντέλα Note10 θα είναι εφοδιασμένα με στερεοφωνικά ηχεία και στο πακέτο θα υπάρχουν USB-C headphones της AKG. Θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα από 23 Αυγούστου και οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*