Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα ΖΤΕ Blade V9 και Blade V9 Vita

*
H ZTE ανακοίνωσε το Blade V9 και το Blade V9 Vita. Και οι δύο συσκευές έχουν λειτουργικό σύστημα Android Oreo 8.1, dual cameras, αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων και οθόνες αναλογίας 18:9. Επιπλέον, διαθέτουν λογισμικό που διευκολύνει τη διαχείριση λήψεων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αναλυτικότερα, το Blade V9 έχει οθόνη 5,7'' Full HD, με 3GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 32GB, που μπορεί να επεκταθεί ως τα 256GB. Στο εσωτερικό του "χτυπάει" ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 450, στο πίσω μέρος διαθέτει δύο κάμερες, μια 16 MP και μία 5MP, ενώ η μπροστά έχει ανάλυση 13MP. H μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.200mAh, φορτίζει μέσω Micro USB και υπάρχει είσοδος για ακουστικά. Η τιμή του αναμένεται να είναι κάτω από $300. Το είναι πιο οικονομικό (γύρω στα $200) και έχει οθόνη HD 5,45''. H RAM του είναι 2GB και ο αποθηκευτικός χώρος 16GB. Είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Qualcomm MSM8940, στο πίσω μέρος διαθέτει δύο κάμερες, μια 13 MP και μία 2MP, ενώ η μπροστά έχει ανάλυση 8MP. H μπαταρία του έχει επίσης χωρητικότητα 3.200mAh, φορτίζει μέσω Micro USB και υπάρχει είσοδος για ακουστικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*