Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα κόκκινα iPhone 8 και iPhone 8 Plus

*
H Apple ανακοίνωσε νέα μοντέλα κόκκινου χρώματος για τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Όπως συνέβη και με τα μοντέλα iPhone 7 που ανακοινώθηκαν περίπου πριν από ένα χρόνο, η Apple συνεργάζεται με την Product (RED), έναν οργανισμό που μάχεται το HIV και το AIDS στην Αφρική. Ένα ποσοστό από τις πωλήσεις των συγκεκριμένων τηλεφώνων θα διατεθεί λοιπόν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ σε αντίθεση με το 2017, οι συσκευές έχουν μαύρο πάνελ στο μπροστινό μέρος. Τα Product (RED) iPhone 8 και 8 Plus, προστίθενται στα υπάρχοντα space gray, silver και gold μοντέλα του lineup. Οι πρόπαραγγελίες θα ξεκινήσουν από τις 10 Απριλίου 2018 και οι πρώτες αποστολές θα πραγματοποιηθούν μόλις τρεις μέρες μετά. Οι τιμές δεν αλλάζουν, $699 για το iPhone 8 των 64GB και $799 για το 8 Plus.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*