Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα νέα iPad Pro

*
Έπειτα από αρκετούς μήνες όπου οι φήμες διαδέχονταν η μία την άλλη, η Apple ανακοίνωσε το ανανεωμένο iPad Pro που όπως ήταν αναμενόμενο, είναι πιο ισχυρό από τον προκάτοχό του. Έρχεται σε δύο μεγέθη. Το ένα με οθόνη 11'' και το άλλο με 12,9'' ενώ και στις δύο περιπτώσεις το παρόν δίνει η τεχνολογία TrueMotion της Apple για πιο ποιοτική απεικόνιση. Η εταιρεία χαρακτηρίζει την οθόνη της συσκευής ως Liquid Retina Display που με την αφαίρεση του home button και τη σμίκρυνση των bezels, φαίνεται σημαντικά μεγαλύτερη. Επιπλέον, η αφαίρεση του home button, οδηγεί στην πλήρη υιοθέτηση της πλοήγησης μέσω gestures, που λανσαρίστηκε στο iPhone X.

Υποδοχή για ακουστικά δεν υπάρχει, οπότε όσοι επιθυμούν να ακουν μουσική μέσω ενσύρματων ακουστικών, θα χρειαστούν ένα μετατροπεα USB-C-to-headphone. Επίσης και τα δύο μοντέλα είναι εφοδιασμένα με λειτουγία αναγνώρισης προσώπου και TrueDepth camera setup, όπως το iPhone X. Στο εσωτερικό τους χτυπάει το A12X Bionic chip της Apple, με CPU 8 πυρήνων και GPU 7 πυρήνων. Σύμφωνα με τον Jon Ternus, τα γραφικά του iPad είναι στα ίδια επίπεδα με αυτά του Xbox One S και μεσω flash memory, ο αποθηκευτικός του χώρος θα φτάνει το 1ΤΒ. Το λειτουργικό δεν είναι άλλο από το iOS 12.




Η μετάβαση από το Lightning connector της Apple σε USB-C είναι μια κίνηση που θα φέρει όλο και πιο κοντά το iPad στο να θεωρείται εναλλακτική ενός φορητού υπολογιστή και επιπλέον έχει τη δυνατότητα να παρέχει φόρτιση σε συσκευές iPhone. Συν ότι το iPad Pro μπορεί να συνδεθεί σε οθόνες με ανάλυση έως και 5Κ. Προχωρώντας παρακάτω, τα νέα iPad Pros έχουν τέσσερα στερεοφωνικά ηχεία και camera 12MP, με δυνατότητα καταγραφής video 4K/60fps και προσφέρουν gigabit LTE στα cellular μοντέλα. Στη συσκευασία υπάρχει φορτιστής 18-watt, με την Apple να υποστηρίζει ότι η μπαταρία αντέχει σε 10 ώρες συνεχούς χρήσης. Αλλαγές υπάρχουν και στο Apple Pencil. Πλέον δεν απαιτείται η σύνδεσή του στο iPads, προκειμένου να φορτιστεί, αλλά "επισυνάπτεται" μαγνητικά και φορτίζεται ασύρματα. Ακουμπώντας απλά το Apple Pencil στο iPad Pro, θα ενεργοποιείται η συσκευή και θα ξεκινάνε τα Notes. Ακόμα, η Apple έχει ανανεώσει το Smart Keyboard, που πλέον έχει την ονομασία Smart Keyboard Folio, και επιτρέπει στο iPad να τοποθετείται σε δύο διαφορετικές γωνίες.



Τα νέα 11'' και 12,9'' iPad Pro θα είναι διαθέσιμα σε ασημί χρωματισμό με space gray finishes, σε configurations των 64GB, 256GB, 512GB και 1TB option. Το 11'' iPad Pro έχει τιμή εκκίνησης $799 για το Wi-Fi και $949 για το Wi-Fi + Cellular μοντέλο. Αντίστοιχα, το 12,9'' iPad Pro έχει τιμή που ξεκινάει από τα $999 για το Wi-Fi μοντελο και $1.149 για το Wi-Fi + Cellular. Οι συσκευές αναμένεται να είναι διαθέσιμες από 7 Νοεμβρίου στις Η.Π.Α. και 40 ακόμα χώρες, με την Ελλάδα να μην περιλαμβάνεται στο πρώτο αυτό κύμα και αναμένεται νέα σχετική ανακοίνωση. Όσοι θέλουν να εξοπλιστούν με το νέο Apple Pencil θα πρέπει να υπολογίζουν επιπλέον $129. Το Smart Keyboard Folio που διατίθεται επίσης ξεχωριστά, κοστίζει $179 για το 11'' iPad Pro και $199 για το 12,9'' iPad Pro με layouts για περισσότερες από 30 γλώσσες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*