Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα νέα premium in-ear ακουστικά Sony WF-1000XM4 (video)

*
Η Sony αποκάλυψε το νέο της μοντέλο για τη σειρά premium in-ear ακουστικών της, τα Sony WF-1000XM4. Φέρουν τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, εργονομικό σχεδιασμό και στο εσωτερικό τους βρίσκεται ο επεξεργαστής V1. Τα ακουστικά υποστηρίζουν LDAC & Hi-Res, αλλά και DSEE EXTREME AI για όσο το δυνατόν καλύτερη προσέγγιση απόδοσης. Τα ακουστικά φέρουν χαρακτηριστικά και από τα κορυφαία WH-1000XM4, όπως τα Speak-to-Chat, αλλά και το Adaptive Sound, που προσαρμόζει την απόδοση ανάλογα με το περιβάλλον που βρίσκεται ο χρήστης. Υποστηρίζουν Google Assistant και Alexa, ενώ παρέχουν προστασία από το νερό κατά το IPX4. Με μία φόρτιση προσφέρουν αυτονομία 8 ωρών, ενώ με τη χρήση της ειδικής βάσης μεταφοράς (που τα φορτίζει κιόλας) η διάρκεια αυτή αυξάνεται στις 24 ώρες (με το ANC ενεργοποιημένο). Η τιμή τους ορίστηκε στα €280.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*