Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε Final Fantasy VII Remake PS4 bundle για την Ιαπωνία

*
Square Enix και Sony ανακοίνωσαν Final Fantasy VII Remake PS4 bundle για την αγορά της Ιαπωνίας. Συγκεκριμένα, θα κυκλοφορήσουν οι δύο εκδόσεις της κονσόλας (PS4 και PS4 Pro) που θα περιλαμβάνουν και ένα physical αντίτυπο του game και θα είναι διαθέσιμες για αγορά στις 10 Απριλίου. Στο πακέτο θα βρουν οι gamers ακόμη: ένα μαύρο χειριστήριο,  3 μήνες συνδρομής στο PlayStation Plus και ένα DLC code για το game που θα περιλαμβάνει ένα dynamic theme με τον Cloud.

Η τιμή του πακέτου ορίστηκε κοντά στις αντίστοιχες των κλασικών bundles που κυκλοφορούν στην αγορά, καθώς δεν διαφέρουν σε κάτι από τα ίδια τα συστήματα που πωλούνται από τα καταστήματα. Μπορείτε να δείτε το σχετικό theme, μέσα από το παρακάτω video tweet.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*