Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε επίσημα το Nokia 1.4 με οθόνη 6.51 ιντσών και τιμή κάτω από τα €100 (video)

Η Nokia ανακοίνωσε επίσημα το Nokia 1.4 με μεγάλη οθόνη και πολύ χαμηλή τιμή. Η νέα συσκευή θα πωλείται από σήμερα έναντι €99 και έχει οθόνη 6.51 ιντσών με ανάλυση 720p+. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4.000mAh και η φόρτισή του γίνεται στα 5W μέσω καλωδίου microUSB. Η κατασκευάστρια εταιρεία υπόσχεται δύο μέρες λειτουργίας με μία απλή φόρτιση, ενώ από πλευράς λειτουργικού προσφέρει το Android 10 Go Edition με δυνατότητα αναβάθμισης στο Android 11 Go. Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά αξίζει να σημειώσουμε το Qualcomm 215 chipset (quad Cortex-A53 στο 1.4GHz, Adreno 308) και το πακέτο 1GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου στο βασικό μοντέλο. Θα υπάρξει και ένα καλύτερο μοντέλο με 3GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ θα υπάρχει και κάρτα microSD για επέκταση έως και κατά 128GB. To πίσω τμήμα των καμερών έχει έναν αισθητήρα στα 8MP και μια 2MP macro cam, ενώ αξίζει ακόμη να σημειώσουμε το σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων ακριβώς από κάτω τους. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*