Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy Tab S6 βελτιωμένη υποστήριξη S Pen (videos)

*
Η Samsung ανακοίνωσε το νέο flagship tablet της, το Samsung Galaxy Tab S6, το οποίο έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις. Η συσκευή φέρει στο εσωτερικό της το τελευταίο Snapdragon 855 chipset με 6GB/128GB ή 8GB/256GB μνήμης, υποδοχή microSD κάρτας, ενώ η οθόνη έχει διαγώνιο 10.5 ιντσών, έχει Super AMOLED panel και υποστηρίζει ανάλυση 2560x160 pixels με αναλογία πλευρών 16:10. Τα ηχεία από AKG και το Dolby Atmos θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν τα των multimedia όσο το δυνατόν καλύτερα, ενώ έκπληξη είναι η παρουσία δύο καμερών στο πίσω μέρος. Ο βασικός αισθητήρας είναι 13MP, ενώ ο δεύτερος καταγράφει πεδίο 123 μοιρών.



Στο μπροστινό τμήμα υπάρχει μια selfie cam 8MP, η μπαταρία του νέου προϊόντος έχει χωρητικότητα 7040mAh, ενώ το S Pen φορτίζεται άπό το tablet και μπορεί να λειτουργήσει για 10 ώρες. Μάλιστα, μπορεί να φορτιστεί πλήρως και από το ίδιο το dock του σε μόλις 10 λεπτά. Τέλος, το Samsung Galaxy Tab S6 υποστηρίζει το Samsung DeX και το Book Cover Keyboard, ενώ ο σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων έχει μεταφερθεί κάτω από την οθόνη.



Η τιμή του ξεκινάει από τα 649 δολάρια για την φθηνότερη έκδοση και φτάνει στα 729 δολάρια για την πιο ακριβή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*