Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η DJI Osmo Action, η πρώτη 4K action cam της εταιρείας με δύο οθόνες

*
Η DJI ανακοίνωσε τo DJI Osmo Action, την πρώτη της 4K action cam με δύο κάμερες και τιμή στα 349 δολάρια. Η νέα συσκευή έχει μία έγχρωμη οθόνη 1,4 ίντσας στο μπροστινό τμήμα που βοηθάει το χρήστη να βλέπει τις λήψεις του και θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στους content creators.

Στο πίσω μέρος υπάρχει μια οθόνη αφής 2,25 ιντσών. Ο αισθητήρας της DJI Osmo Action είναι 1/2.3’’ 12MP CMOS και μπορεί να καταγράψει εικόνα 4Κ σε έως και 60 καρέ το δευτερόλεπτο και με 100Mbps bitrate. Αν θέλετε να γράψετε με HDR ενεργοποιημένο, ο ρυθμός πέφτει στα 30 καρέ, ενώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε και λήψεις στα 240fps (slow motion) ή σε αναλύσεις 1080p και 720p.




Ο ηλεκτρονικός σταθεροποιητής εικόνας RockSteady λειτουργεί ακόμη και στη λήψη 4K60. Στα της συνδεσιμότητας, έχουμε τα κλασικά WiFi και Bluetooth για σύνδεση με συσκευές και την εφαρμογή DJI Mobile, ενώ η Osmo Action συνεργάζεται και με περιφερειακά όπως camera frame kit, mounts, αδιάβροχες θήκες και μικρόφωνα.

Η DJI Osmo Action είναι τώρα διαθέσιμη για αγορά από το site της DJI και θα βρίσκεται στα καταστήματα των επίσημων μεταπωλητών της εταιρείας από τις 22 Μαϊου.  Δείτε ένα σχετικό video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*