Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η NVIDIA GeForce GTX1070Ti

*
H NVIDIA ανακοίνωσε επίσημα την GeForce GTX1070Ti. Η τιμή της κάρτας γραφικών έχει οριστεί στα 449 δολάρια, ενώ σύμφωνα με τα πρώτα benchmarks είναι δυο φορές γρηγορότερη από την GTX970 σε τρείς τίτλους. Τα παιχνίδια αυτά είναι το The Witcher 3 και τα πρόσφατα κεφάλαια των σειρών Deus Ex και Tomb Raider. H GTX1070Ti χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική Pascal και διαθέτει 2432 CUDA cores, με 8GB GDDR5. H θερμοκρασία της φτάνει στο μέγιστο τους 94 βαθμούς και η εταιρεία συνιστά 500W για την κάρτα, ενώ αναμένεται να διατεθεί στις 2 Νοεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • grcpan
    • Πολύ δυνατή η κάρτα. Να διορθώσετε ένα λαθάκι στο άρθρο όμως. Τα 500W προτεινόμενη ισχύς είναι για όλο το σύστημα (έχοντας ως μέτρο ένα μέσο σύστημα) όχι για την κάρτα. Η κάρτα χρειάζεται 180W.

*