Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε και επίσημα το HTC 10

Η HTC ανακοίνωσε και επίσημα το επόμενο flagship smartphone της, το HTC 10, το οποίο έρχεται με μεταλλική κατασκευή, ενώ ο σχεδιασμός του θυμίζει αρκετά το HTC A9. Διαθέτει οθόνη 5.2 ιντσών QHD (2560 x 1440) Super LCD 5 με curved edge Gorilla Glass, κάμερα 12 MP second-gen UltraPixel, με διάφραγμα φακού f/1.8 και 1.55um pixels, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, laser autofocus, λήψη 12-bit RAW, 4K 2160p videos και Hi-Res audio. Τις selfies αναλαμβάνει η εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel με OIS.



Όσον αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, η συσκευή ενσωματώνει δύο ηχεία ΒoomSound -για υψηλές και χαμηλές συχνότητες- με Dolby Audio, ενώ στο εσωτερικό του συναντάμε επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, εσωτερική μνήμη 32 ή 64GB -με δυνατότητα επέκτασης έως 2TB μέσω κάρτας microSD, και μπαταρία 3000mAh, η οποία φορτίζει στο 50% μέσα σε 30 λεπτά.



Το HTC 10 ενσωματώνει επίσης αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στο κεντρικό κουμπί και θύρα USB Type-C. Στα του software, τρέχει λειτουργικό Android στην έκδοση 6.0.1 Marhsmallow με HTC Sense 8 UI. Η νέα πρόταση της HTC θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις χρωματικές επιλογές και συγκεκριμένα σε Carbon Grey, Glacier Silver, Topaz Gold και Camellia Red. Μέχρι να μάθουμε τιμή και ημερομηνία διάθεσης για το HTC 10, δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*