Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε νέα έκδοση του iPad

*
H Apple ανακοίνωσε μια updated έκδοση του iPad, τη φτηνότερη ως σήμερα, που προορίζεται κυρίως για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Με μια πρώτη ματιά, το 9,7'' tablet δε διαφέρει και πολύ από τα υπάρχοντα μοντέλα, όμως υποστηρίζει το Apple Pencil που ως τώρα ήταν αποκλειστικό προνόμιο του iPad Pro. Ακόμα η Apple θα κυκλοφορήσει δύο νέες εκδόσεις των Pages, Keynote και Numbers, που θα υποστηρίζουν τη χρήση του Pencil, που δεν θα περιλαμβάνεται στη συσκευασία, αλλά θα πωλείται ξεχωριστά, έναντι $99. Επιπλέον ανακοινώθηκε μια σειρά από περιφερειακά για το tablet, συμπεριλαμβανου ενός "Crayon" accessory από τη Logitech στα $49 που αποτελεί εναλλακτική για όσους δεν μπορούν να διαθέσουν το ποσό που απαιτείται για το Pencil. Το νέο iPad είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή A10 Fusion της Apple, μία 8MP και FullHD camera, αισθητήρα αναγνωρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων και υποστήριξη για συνδέσεις LTE έως 300Mbps. Διαθέτει γυροσκόπιο και σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, είναι δημιουργημένο ειδικά για εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας. Με την αγορά του, θα προσφέρονται 200GB αποθηκευτικού χώρου στο iCloud. Τέλος, η τιμή του νέου iPad θα είναι $329, εκτός αν πρόκειται για εκπαιδευτικά ιδρύματα, οπότε πέφτει στα $299. Οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρώτες αποστολές θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • iPad
      • 7.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (51)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.apple.com/ipad/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*