Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε νέο ασύρματο χειριστήριο για το Xbox One

*
Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Inside Xbox stream, παρουσιάστηκε ένα νέο ασύρματο Xbox One controller, που θα αποτελέσει το νέο μέλος της αποκαλούμενης Sport Series. Το όνομά του είναι Sport Red Special Edition και είναι το δεύτερο χειριστήριο της σειράς η οποία λανσαρίστηκε το καλοκαίρι του 2018. Κυριαρχούν οι αποχρώσεις του κόκκινου, ενώ δεν λείπουν σημεία που καλύπτονται από ασημί χρώμα. Το νέο χειριστήριο θα είναι διαθέσιμο από 5 Μαϊου 2019, έναντι $69,99. Σε ορισμένες χώρες θα συνοδεύεται από συνδρομή 14 ημερών Xbox Live Gold αλλά και στο Xbox Game Pass. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε το ασορτί Sport Red Special Edition Xbox Pro Charging Stand, που θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων την Πρωτομαγιά, με τιμή $49,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*