Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το 8ιντσο Huawei MediaPad M2

Η Huawei παρουσίασε το MediaPad M2 που έρχεται να πάρει τη θέση του M1. Το νέο μοντέλο θα αρχίσει να διατίθεται σε ευρωπαϊκές αγορές από τον Ιούνιο που μας έρχεται και θα κοστίζει περίπου 350 ευρώ. Τι έχει να προσφέρει όμως; Η οθόνη 8” έχει ανάλυση 1920 x 1200, οπότε, δεδομένου του μεγέθους, τόσο το Android 5.0 Lollipop όσο και το Emotion 3.0 UI της ίδιας της Huawei θα είναι όσο ευκρινή χρειάζεται. Η συσκευή θα διατίθεται σε ασημί χρώμα, έχει πάχος 7,8 χιλιοστών και 310 γραμμάρια βάρος.



Στην καρδιά πάντως χτυπά οκταπύρηνος επεξεργαστής Kirin 930 στα 2,0GHz, με υποστήριξη 64bit, ενώ συνοδεύεται από 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερες 8MP και 2MP. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.800mAh και μπορεί να αφαιρεθεί από το χρήστη. Τέλος, η υποστήριξη 4G έρχεται πακέτο και με δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων, για την περίπτωση που θέλετε να γίνετε θέαμα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*